Nanoil Castor Oil – ricinusolie 50 ml
Hvad indeholder olien?
Producenten angiver Ricinus Communis Seed Oil som INCI. Nanoil Castor Oil er koldpresset og har en tyk konsistens.
Castor oil eller ricinusolie?
Castor oil er den engelske betegnelse for ricinusolie. Her finder du Nanoils kosmetiske olie i en flaske med 50 ml.
Anvendelse
Følg vejledningen på den aktuelle emballage for det område, du vil pleje. Ingrediensangivelsen og produktvejledningen er relevante at sammenligne, hvis du allerede bruger andre kosmetiske olier.